Massivedynamic.co
Over Maatwerk 

Harm heeft een achtergrond in corporate finance en investeert daarnaast ook op hands-on wijze

Over Maatwerk / Harm Koops

Harm Koops heeft (vanuit Maatwerk Participaties) in een aantal bedrijven kunnen participeren en vervolgens heeft hij hier als financieel directeur de nodige waarde kunnen creëren. Hij ziet er naar uit om nieuwe ondernemers als investeerder te ondersteunen!


Harm is vanaf 2007 actief in de Corporate Finance, waarvan vanaf 2011 zelfstandig vanuit Maatwerk Corporate Finance. Hier adviseert hij Investeringsmaatschappijen en kleinere MKB-ondernemingen bij bedrijfsovernames, waarderingen, een financieringsvraagstuk of bijvoorbeeld een boekenonderzoek. Als adviseur heeft hij de nodige ondernemers en investeerders gesproken en bedrijven geanalyseerd, zo is hij geïnspireerd om ook zelf te gaan investeren en ondernemen. Nog steeds adviseert hij graag ondernemingen.


Na zijn studie Bedrijfskunde – Financieel Waardemanagement aan de Rijksuniversiteit Groningen is Harm van 2002 tot 2006 werkzaam geweest in de Transaction/ Accounting services.


Toen Harm in Amsterdam woonde en Maatwerk oprichte, hield hij kantoor aan de Herengracht. Vanwege gezinsuitbreiding heeft hij Amsterdam verlaten voor het buitengebied Kampen (Overijssel). Hier heeft hij ook een kantoor met vergaderruimte, met uitzicht over de IJssel en de landerijen: welkom.


 

  • Text Hover
  • Text Hover