Massivedynamic.co
Over Maatwerk 

Maatwerk (Harm Koops) is een deskundig en ondernemend participant en bestuurder

  • Text Hover
Over Maatwerk / Harm Koops

  • Text Hover

Harm Koops heeft (vanuit Maatwerk Participaties) in een aantal bedrijven kunnen participeren en vervolgens heeft hij hier als financieel directeur de nodige waarde kunnen creëren. Hij ziet er naar uit om nieuwe ondernemers als investeerder te ondersteunen!

Harm is vanaf 2007 actief in de Corporate Finance, waarvan vanaf 2011 zelfstandig vanuit Maatwerk Corporate Finance. Hier adviseerde hij Investeringsmaatschappijen en MKB-ondernemingen bij bedrijfsovernames, waarderingen of bijvoorbeeld een boekenonderzoek. Als adviseur heeft hij de nodige ondernemers en investeerders gesproken en bedrijven geanalyseerd, zo is hij geïnspireerd om ook zelf te gaan investeren en ondernemen.

Na zijn studie Bedrijfskunde – Financieel Waardemanagement aan de Rijksuniversiteit Groningen is Harm van 2002 tot 2006 werkzaam geweest in de Transaction/ Accounting services.

Toen Harm in Amsterdam woonde en Maatwerk oprichte, hield hij kantoor aan de Herengracht, een aansprekende locatie. Vanwege gezinsuitbreiding heeft hij Amsterdam verlaten voor het buitengebied Kampen (Overijssel). Het heeft een kantoor met vergaderruimte, met uitzicht over de IJssel en de landerijen: welkom. Heerlijk wonen en werken!

  • Text Hover
  • Text Hover